zondag 12 februari 2012

eerste plannen voor de beursaanbieding in oktober

de beurs in oktober zal ( zoals je misschien al weet) voor de eerste keer niet in de Rijnhal gehouden worden, maar in de Americahal in Apledoorn. De beursaanbiedning die ik voor oktober wil gaan maken zal daarom speciaal gebaseerd zijn op iets "typisch Apeldoorns". Voor de oktober beurs maak ik altijd een bouwsel in de fantasie / sprookjes sfeer. Nog even zoeken naar het beste idee, waarbij iets kenmerkends uit Apeldoorn dus gecombineerd wordt met mijn sprookjes / fantasie stijl.....daar kom ik wel uit.
Het idee en de speciale beursprijs worden tijdens de aanstaande beurs in Maart bekend gemaakt.

woensdag 8 februari 2012

kerstweer....kerstwinkel

met het zicht op besneeuwde daken, werk ik vandaag verder aan de Kerstwinkel schaal 1:24
Zojuist besloten om het ontwerp wat uit te breiden met een extra uitbouw ( meer ramen dus en een extra etalage).  Wel iets meer werk de komende 7 weken, maar ach......'t is wel véél leuker zo. Het huis moet af zijn voor de beurs in maart....en dat gaat me lukken! Tijdens de beurs staat de winkel voor een speciale beursprijs te koop......voor de echte liefhebber ;-)

While looking at the snow outside, I'll continue my work on the Christmass shop ( scale 1:24). I've just decided to make some last minute changes in the design.....which means some extra work in the next 7 weeks. It has to be ready for the fair in March....and it will be!  During this fair the shop will be for sale at a special price.......maby it's something for you, or someone you know?

zondag 5 februari 2012

sneeuw

Vandaag heerlijk in de sneeuw gelopen op de heide......lekker in de juiste sfeer komen om weer verder te gaan aan de kerstwinkel. Daarnaast is het altijd goed om even de natuur in te gaan voor de ontspanning.

Ben nu met 5 bouwsels bezig....4 in productie en de 5de staat al op papier. Daarnaast begin ik al plannen te maken voor de beursaanbieding voor de beurs eind Oktober 2012......voor de eerste keer in de America-hal te Apeldoorn!!!